+358 45 878 7070 christina@liljerot.fi

ASUNTOA MYYMÄSSÄ?

Olipa kohteesi sitten asunto-osake, kiinteistö tai toimitila, hoidamme kaiken myyntiin liittyvän ripeästi ja ammattitaidolla. 

KAIKENLAISIA KOTEJA

Rivitalo, kerrostalo, omakotitalo, maatila? Etsimme sinulle juuri sen oikean tai myymme kohteesi ammattitaidolla.

LIIKEKIINTEISTÖJÄ

Olemme vuosien varrella välittäneet niin toimitiloja kuin teolliseen tuotantoon soveltuvia liikekiinteistöjäkin. Kysy tarjous!

MYYMÄSSÄ?

Kun valitset meidät kumppaniksesi, voit olla varma, että sinusta ja kohteestasi pidetään huolta henkilökohtaisella otteella.

NÄkyvyys kauppapaikoilla

Oman sivustomme lisäksi kohteesi löytyy myös valtakunnan suurimmilta asuntojen kauppapaikoilta.

Asiakkaan asialla

Sinun tavoitteesi ovat meidän tavoitteitamme. Teemme töitä ja neuvottelemme puolestasi, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

ESITTELYT TOIVEIDESI MUKAAN

Laadimme yhdessä myyntisuunnitelman ja sovimme samalla, miten toivot kotiasi esiteltävän. 

KOTEJA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Koti on suomalaiselle rakas ja tärkeä paikka. Samalla se on usein yksi elämän suurimmista investoinneista. Pidän kunnia-asiana sitä, että niin monet ovat vuosien varrella luottaneet minuun uuden edessä, luopumisen hetkellä, raskaina aikoina. Kodin myynnissä ja uuden etsinnässä on aina mukana ripaus jännitystä ja innostusta. Jotta voin tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla, haluan tutustua asiakkaisiini, jakaa innostuksen heidän kanssaan, onnistua ja jopa ylittää odotukset. Parhaan kiitoksen työstäni saan, kun vuosien jälkeen asiakkaat kääntyvät jälleen puoleeni – valmiina jatkamaan tarinaansa uudessa kodissa.

Koti on mielentila, jota ei näe silmillä. Sen tuntee sydämessä.

Mikä on kotisi hinta?

Arviokäynnillä tutustumme kohteeseen yhdessä kanssasi, jonka jälkeen saat suuntaa antavan hinta-arvion kodistasi. Arviokäynti on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.